Imao/la sam sudar, što mi je činiti?

A) U slučaju sudara ako su u prometnoj sudjelovala vozila:
  • Potrebno je pozvati policiju
  • Potrebno je ispuniti europsko izvješće o nezgodi,

B) U slučaju prometne nezgode gdje nije sudjelovalo drugo vozilo:
  • Potrebno je pozvati policiju

C) Štetu je potrebno prijaviti po kasko polici ili polici autoodgovornosti osiguravajućem društvu u kojem je ista ugovorena ( ovisno o tome tko je skrivio prometnu nezgodu).

D) U osiguravajućem društvu se treba popuniti obrazac prijave štete,

E) Procjenitelj radi izvid štete

F) Po primitku izvida štete s vozilom se ide na popravak u ovlašteni servis. 
Serviser treba od OTP Leasinga zatražiti narudžbenicu za popravak vozila i to na broj faxa 01/6666 792 ili na e-mail: prijavasteta@otpleasing.hr. Nakon što se izda narudžbenica, računi popravka trebaju se ispostaviti na OTP Leasing.

OTP Leasing će račune popravka prosljediti u osiguravajuće društvo te tražiti isplatu štete po računima. Po primitku isplate štete računi se plaćaju prema servisu.
Zahtjev za izdavanje suglasnosti za isplatu štete po računu popravka ili nagodbi možete zatražiti vi kao primatelj leasinga ili osiguravajuće društvo u ime primatelja leasinga na broj faxa 01/6666 792 ili e-mail: prijavasteta@otpleasing.hr.

Za izdavanje suglasnosti za isplatu štete po računu popravka potrebno je uz račun dostaviti i potvrdu o izvršenoj uplati po tom računu i izvid štete.

Za izdavanje suglasnosti za isplatu štete po nagodbi potrebno je dovesti objekt leasinga u prvobitno stanje (popraviti) i dostaviti slike objekta leasinga i izvid štete.

Za izdavanje obje suglasnosti primatelj leasinga ne smije imati otvorenih dospjelih potraživanja.
Ispišite stranicu
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor