Novosti

HANFA - Rješenje od 22.travnja 2021.
26.travnja 2021.
Dana 22. travnja 2021. godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je u postupku posrednog nadzora nad Društvom OTP Leasing d.d. Rješenje kojim se nalaže otklanjanje utvrđenih nezakonitosti i nepravilnosti.
Više informacija
02.travnja 2020.
Zbog trenutne situacije s epidemijom virusa COVID-19 te u skladu s time i prilagođenog opsega poslovnih aktivnosti,obavještavamo sve primatelje leasinga,da će povrat instrumenata osiguranja po završenim ugovorima biti izvršen u dodatnom roku.
Više informacija
Povrat instrumenata osiguranja
Kontinuitet poslovanja
31.ožujka 2020.
Društvo OTP Leasing d.d. je osiguralo kontinuitet poslovanja kako u svojim podružnicama tako i u radu ostalih službi u svakodnevnim aktivnostima. 
Više informacija
31.ožujka 2020.
Poštovani klijenti,
ovim putem obavještavamo sve primatelje leasinga kojima je registracija ističe do 20.05.2020. da je original Punomoći za registraciju poslan poštom na Vašu adresu (prijavljenu nam adresu za slanje pošte).
Više informacija
Produljenje registracije motornih vozila
Mjere prevencije širenja virusa COVID-19
16.ožujka 2020.
U svrhu mjera prevencije širenja virusa COVID-19, a temeljem preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svim poslovnim prostorima uvodimo strožu kontrolu ulaza svih posjetitelja.
Više informacija
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor