OTP Leasing slavi 10 godina rada

OTP Leasing ostvario je svoju viziju iz 2006. godine te je ušao u TOP 5 najboljih leasing društava na hrvatskom tržištu. 
OTP Leasing slavi 10 godina rada
OTP Leasing slavi 10 godina rada
Podaci Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za drugi kvartal 2016. godine pokazuju da je OTP Leasing ostvario je svoju viziju postavljenu još 2006. godine: ući među prvih pet leasing društava na hrvatskom tržištu. U drugom kvartalu 2016. OTP Leasing je ostvario ukupnu financiranu vrijednost ugovora od 51.258.000 eura, čime je svrstan na četvrtu poziciju na tržištu, nakon Erste & Steiermarkische S-Leasinga, UniCredit Leasinga Croatia i Porsche Leasinga. Zadnjeg dana lipnja OTP Leasing bilježio je 1.958 novosklopljenih ugovora, dok je u istom razdoblju prošle godine zabilježio 1.281 ugovor te 114 posto porasta u vrijednosti novosklopljenih ugovora u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U drugom kvartalu 2016.  ukupno leasing tržište poraslo je za 34 posto.

Rastu novosklopljenih ugovora doprinosi i činjenica da je OTP Leasing početkom 2016. godine otvorio vrata dviju novih podružnica, u Varaždinu i Slavonskom Brodu, a podružnice u Zadru i Splitu posluju na novim lokacijama. Uz podršku razgranate mreže poslovnica OTP banke, kao i podružnica OTP Leasinga, tvrtka osigurava stabilnost na tržištu i sve snažniju dominaciju među konkurencijom.


Zašto OTP Leasing?
OTP Leasing nudi široku paletu proizvoda i usluga svojim klijentima, od financijskog i operativnog leasinga u kunama i eurima, preko financijskog leasinga s 50 posto učešća i 50 posto ostatka vrijednosti na rok od 12 mjeseci uz fiksnu  kamatnu stopu, financijskog leasinga s posebnim postupkom oporezivanja marže, do financijskog leasinga “trećine“ te brojne druge akcije i pogodnosti. Također, sredinom rujna 2016. godine OTP Leasing je dogovorio i suradnju sa Suzukijem vezanu uz financiranje vozila na leasing, što je prvo strateško partnerstvo za OTP Leasing.

OTP Leasing je osnovan u lipnju 2006., a prvi ugovor sklopljen je već krajem rujna. Temeljne vrijednosti korporativne kulture OTP Leasinga nisu se mijenjale tijekom godina pa su klijenti tako prepoznali visoku razinu dostupnosti, kvalitetu usluge i široku paletu proizvoda  leasinga. Strategijom provedenom kroz viziju da tvrtka bude mjera uspjeha u leasingu te kroz misiju da stvara i razvija financijska rješenja za uspjeh klijenata, OTP Leasing u ovom trenutku potvrđuje da je sve svoje ključne vrijednosti i strateške ciljeve uspješno proveo tijekom deset godina poslovanja. Ispišite stranicu
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor