Prodajne akcije

Leasing uz fiksnu kamatnu stopu u eurima i kunama


Nudimo vam financijski i operativni leasing za nova i rabljena osobna, dostavna i teretna vozila, plovila i opremu i to uz mjesečnu, kvartalnu, polugodišnju ili godišnju otplatu. Rok financiranja je do 7 godina, a starost objekta leasinga 10 godina za plovila, 12 godina za osobna i dostavna vozila i 14 godina za teretna vozila i autobuse, a oprema po procjeni OTP Leasinga.

 


Ponuda uključuje policu kasko osiguranja u Triglav osiguranju na trošak OTP Leasinga za sve godine trajanja leasing ugovora. Financirati se mogu nova osobna i dostavna vozila.
Uključen kasko za sve godine financiranja
50/50 – pola platite odmah, a pola za godinu dana


Financijski leasing s 50% učešća i 50% ostatka vrijednosti. Kamatu plaćajte mjesečno ili jednokratno prilikom aktivacije ugovora.
 


Financijski leasing s 35% učešća s otplatom ostatka u dvije jednake godišnje rate.
Financijski leasing "Trećine"
Financiranje novih mobilnih kućica


Financijski leasing s financiranjem PDV-a uz rok financiranja do 5 godina, za pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću.
Uključite se u turistički boom još ovo ljeto!


U financiranje mogu ući samo rabljena vozila od dobavljača pravnih osoba (vozila koja nisu u sustavu PDV-a).
Financijski leasing s posebnim postupkom oporezivanja marže
Financiranje električnih i hibridnih vozila


Financijski leasing za pravne i fizičke osobe s mjesečnom otplatom za financiranje novih električnih i hibridnih vozila uz učešće od 35% za električna vozila i 25% za hibridna vozila.

OTP Leasing nudi ovaj oblik financiranja gdje su primatelj leasinga i dobavljač iste osobe.
Koristi se kada primatelj leasinga pronađe željeni objekt leasinga u inozemstvu i želi ga uvesti i financirati putem leasinga.
U tom slučaju primatelj leasinga sam uvozi taj objekt leasinga u Hrvatsku te ga potom prodaje OTP Leasingu s kojim paralelno sklapa ugovor o leasingu za taj isti objekt.
Tehnički sale & lease back